FAQ

Hvordan er Rotary som netværk?
I Rotary har du flere netværks muligheder, end vi har plads til at beskrive her. Men du skal selv opsøge, udvikle og bruge dem. Vi bringer dig i personlig kontakt med mange mennesker med forskellige erfaringsgrundlag fra forskellige brancher. Hvad du får ud af det, er i høj grad op til dig selv. Rotary kan f.eks. være:
  • En kilde til gode råd
  • Et forum med second opinions
  • En træningsplads for dig som netværker
  • En ny vinkel på verden
  • Eller ganske enkelt et frikvarter i en travl hverdag
Kontakt Odense Hunderup Rotary klub, så vi kan tale om, hvad du kan med Rotary.

Er Odense Hunderup Rotary Klub både for mænd og kvinder?
Ja. Odense Hunderup Rotary Klub optager mænd og kvinder i den erhvervsaktive alder. Gennemsnitsalderen i vores klub er omkring 58 år og du vil møde mennesker i alderen fra 27 til 77.

Nye medlemmer skal anbefales af en rotarianer. Hvordan bliver jeg anbefalet?
Du kontakter en fra ledelsen for at blive inviteret til at deltage i et par møder i Odense Hunderup Rotary Klub og opleve lidt af, hvad Rotary er. Når du har gjort det, kan du blive anbefalet af et af medlemmerne i klubben. Vi glæder os til at se dig.

Hvad koster det at være medlem af Odense Hunderup Rotary Klub?
Prisen for et medlemskab i Odense Hunderup Rotary Klub er DKK 1.650 pr. halvår. For de penge får du adgang til hele Rotary og alle de fordele, du kan læse om her.

Er Rotary en loge, hvor man gør hinanden vennetjenester?
Nej. Som rotarianer skal man ikke give eller forvente at modtage tjenester udover det, der ellers ydes. Man har altså ikke krav på særbehandling som rotarianer. Men du får et stort udvalg af nye venner, som du altid kan bede om et godt råd, hvis du har brug for det. Som rotarianer vil du også opleve åbne døre overalt i verden, når du er ude at rejse og griber chancen for at besøge en anden Rotary klub.

Skal jeg komme til alle møderne?
Ja og nej. Jo flere møder du kommer til, jo mere får du af klubben og af Rotary. Selvfølgelig vil vi gerne se dig til møderne. Men det skal helst kun være, når du også har tid og lyst til at komme. Hvis du ikke kan være med, melder du bare fra til mødet. Og så ses vi igen næste gang.

Hvem er medlem af klubben i dag?
Du er velkommen til at komme på besøg, hvor du kan møde nogle af de mennesker, der er med i Odense Hunderup Rotary Klub i dag. Kontakt klubbens ledelse og aftal, hvornår du skal med til et møde som gæst. Vi glæder os til at se dig.

Handler Rotary ikke bare om at skaffe fordele til sig selv?
Nej. Rotary er i høj grad en udadvendt organisation. Det er blandt andet, vores Youth Exhange program og Polio Plus-programmet, som næsten har udryddet Polio, et godt eksempel på. Der er vaccineret mere end 2 milliarder børn mod polio takket være Rotary, The Rotary Foundation, og Bill Gatts Foundation der betaler vaccinationerne, gør det i samarbejde med WHO.

The Rotary Foundation har fået den højeste rating af Charity Navigators for sund og gennemskuelig finansiel ledelse. Der er kun få fonde på verdensplan, der har samme høje rating. Det viser, at Rotary i høj grad er udadvendt og beregnet til at være til glæde for andre.

Hvad koster det at være medlem af Odense Hunderup Rotary klub?
Prisen for et medlemskab i Odense Hunderup Rotary klub er kr. 1.650,– pr. halvår. For de penge får du adgang til hele Rotary og alle de fordele, du kan læse om her.

Har du et andet spørgsmål?
Har du andre spørgsmål? Så kontakt klubbens ledelse og få svar. Du kan se de aktuelle navne og telefonnumre her.